Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
36 bezoekers online
28 gasten, 8 bots, 0 leden

Benefiet toernooi voor EMMA Kinderziekenhuis

Emma Kinderziekenhuis wil haar Intensive Care compleet verbouwen zodat er optimale privacy is voor patiëntje èn ouder tijdens opname.

Op initiatief van A-Point, Amsterdam Old Course (AOC), Dynamic Zone en VAZO (Bedrijven Vereniging Zuid-Oost) vindt op 23 mei 2013 de 1e editie van EMMA Masters plaats, welke wordt georganiseerd op de authentieke Amsterdam Old Course (1935). Een exclusief, benefiet golftoernooi, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan de metamorfose van het EMMA Kinderziekenhuis in het AMC (EKZ-AMC).
“Als buren van het EMMA Kinderziekenhuis hebben A-Point en Amsterdam Old Course de handen ineen geslagen om vanuit de ‘zakelijke’ buurt Zuid-Oost, bij te dragen aan zoiets belangrijks als deze metamorfose van de IC van het EMMA. Met onze oude baan en het unieke Clubhuis zorgen we vanzelf voor een intieme en eigen sfeer. Na een leuke ronde golf met allerlei verrassingen onderweg, kunnen de deelnemers nog een extra duit in het zakje doen, tijdens een mooi diner met veiling. A-Point heeft zich hard gemaakt voor de verkoop van flights met elk 4 deelnemers. Zodoende vullen we elkaar goed aan en hopen we minimaal 1 nieuwe IC kamer te bekostigen”, aldus Beer Flik organisator en bestuurslid van AOC.

Lees verder.

Social Media
Buienradar