Archief

Tevreden bezoekers op de Amsterdam Golf Show ‘Live’


De eerste editie van de Amsterdam Golf Show “Live” is goed verlopen. Ondanks de slechte weersomstandigheden hebben de ruim 6000 bezoekers zich prima vermaakt. Zowel de bezoekers als de deelnemers zijn enthousiast over de nieuwe locatie en het concept waarbij de interactiviteit een grote rol speelt.

 Het overgrote deel van de bezoekers kwam op de donderdag en vrijdag, de dagen dat het droog was. De Demo Driving Range waar geen merk ontbrak was van vroeg tot laat in gebruik en de trickshows van Mark Reynolds trokken veel bekijks. De NGF schakelde PGA professionals in die gratis lessen gaven aan de bezoekers en honderden mensen lieten zich les geven in het bunkerspel, de swing en in pitchen en chippen. De wedstrijden met mooie prijzen bij de Lange Putt, de Neary en de Hole in One waren zeer in trek.

In het Expo Paviljoen was een breed aanbod met onder meer toerisme uit Zuid-Afrika, België, de Dominicaanse Republiek, Tunesië, Duitsland, Schotland en Engeland en uiteraard Spanje en Portugal. Specialisten op de grote greens van het unieke Golfcentrum Amsteldijk maakten het mogelijk om de verschillen te ontdekken in putters en ballen en de bezoekers kregen allerlei adviezen over het korte spel. Enkele deelnemers met lifestyle producten op het terras bij het entreedorp en de vrolijke muziek maakten het geheel weer tot een bijzondere Amsterdam Golf Show.

De organisatie van de RYDER CUP 2014 bezocht de Amsterdam Golf Show in verband met een try-out van “Zero Waste afvalverwerking” door afvalverwerker Icova. Dit houdt in dat 88% van het afval gerecycled wordt. Het restant van het afval wordt bewerkt en dient als brandstof. Deze brandstof wordt ingezet bij energiecentrales in Europa. Er blijft dan ook geen restafval over, waarmee een positieve bijdrage aan het milieu geleverd wordt.

Ga hier naar de website van Amsterdam Golf Show voor meer informatie.

Social Media
Buienradar