Archief

Nike onthult Tiger Woods ‘nieuwe schoen, de TW’14

De sleutel tot het winnen van The Players Championship? Het moeten de schoenen zijn. Vraag het maar aan Tiger, die deze week dit toernooi heeft gewonnen in dezelfde week dat hij op zijn nieuwe schoenen, de TW’14s, heeft behaald.

Nike officieel aangekondigd de lijn op maandag. Toeval? Weinig dingen in Beaverton zijn. Ongeacht, fans van sneaker-achtige, natuurlijke beweging golfschoenen, zoals vorig jaar de Nike “Free”-geïnspireerde TW’13, moet genieten van een paar nieuwe features van het model van dit jaar. Voor de niet-ingewijden, is de TW’14 gebaseerd off van Nike’s vlaggenschip hardloopschoen. Het idee hier is dat het een lichter, flexibeler golfschoen is meer comfortabel om te dragen en laat de speler om energie efficiënter over te dragen door middel van de swing. Het resultaat, zegt Nike, is meer vermogen.

Tiger is instemmend  Hij zou wel moeten. Immers, de schoen was oorspronkelijk zijn idee: “Ik train met Nike Free technologie de hele tijd,” zei hij tegen Nike. “Ik hou van opleiding in het, loopt erin, tillen erin. Dus vroeg ik, waarom kan ik niet golfen in het?” Tuurlijk, Tiger. Waarom niet.

Lees hier verder (in het engels) op de website van The Shop Blog.

Social Media
Buienradar