Archief

Golfsport wint steeds meer aan populariteit

De golfsport mag zich ook in onze regio in een steeds grotere belangstelling verheugen. Op dat succes heeft de Drentse Golfclub (DGC) De Gelpenberg de voorbije jaren nadrukkelijk meegelift. De inmiddels 43-jarige golfclub uit Aalden mag zich zelfs tot de beste 25 golfbanen van Nederland rekenen. Een prestatie om trots op te zijn.

Bij de golfsport gaat het sociale aspect hand in hand met het puur individuele: het verhogen van de spelvreugde en het verlagen van de handicap. In het begin voor sommigen vaak een langdurige strijd, maar in alle gevallen een strijd vol concentratie en ontspanning.

Met de mooist denkbare locatie als decor, want in het glooiende landschap van de golfclub De Gelpenberg aan de dorpsrand van Aalden is het inderdaad puur genieten. Een ambiance waar iedere golfer van droomt. De wandeling over het zachte gras, in de natuur, met het geluid van de vogels steeds op weg naar de volgende slag met als uiteindelijk richtpunt de green met de hole, waar de golfbal uiteindelijk in terecht moet komen. En dan nog speel je of vecht je alleen tegen jezelf. Golf is een confrontatie met jezelf in een mooie omgeving.

Lees hier verder op de website van Coevordenhuisaanhuis.nl

Social Media
Buienradar