Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
28 bezoekers online
26 gasten, 2 bots, 0 leden

Golf-app FreeCaddie voegt Pebble-ondersteuning toe

Eerder kreeg Runkeeper al een update die Pebble-ondersteuning aan de app toevoegde en nu is ook FreeCaddie aan de beurt. Gebruik je deze applicatie tijdens het golfen, dan zul je voortaan op smartwatch Pebble te zien krijgen hoe je er exact voorstaat. Het horloge laat je huidige hole en par zien en geeft met behulp van gps aan hoe ver je verwijderd bent van je doel.

De getoonde informatie was in FreeCaddie al beschikbaar, maar dankzij de update krijg je het voortaan op je Pebble-horloge te zien. Hierdoor hoef je tijdens het golfen niet meer je iPhone erbij te pakken, maar is een blik werpen op je pols voldoende. De informatie op het Pebble-scherm is gelijk aan de app: toont de iPhone de afstand in meters, dan zal je horloge dit ook doen.

Lees hier verder op de website van de iPhoneClub.

Social Media
Buienradar