Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

50.000 euro voor een hole-in-one

De Lions Club Putten-Arkemheen betaalt 50.000 euro aan de golfer die een hole-in-one slaat op een 130 meter lange baan tijdens de Dutch Golf Putten op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 mei.

Met die opmerkelijke actie probeert de club geld op te halen voor lokale goede doelen, waaronder Pension Rustenburg. Let wel, de golfspeler moet daarvoor speciale balletjes kopen (à 2,50 euro) met opdruk van de Lions Club. En de speler moet in het bezit zijn van een golfvaardigheidsbewijs (GVB). In totaal zijn er 2500 balletjes te koop. Voor kinderen en belangstellenden zonder GVB is een eenvoudige baan beschikbaar voor het slaan van een hole-in-one. Daar is een wat bescheidener prijs in het vooruitzicht gesteld; 1000 euro cash.

Lees hier verder op de website van de Stentor.

Social Media
Buienradar