Archief

BN-ers golfen voor goed doel

 BN-ers als Winston Gerschtanowitz en Frits Sissing spelen donderdag 16 mei golf voor het goede doel tijdens de Charity Challenge van het Deloitte Ladies Open. Dit evenement vindt plaats op golfclub The International. De opbrengst van de Charity Challenge komt volledig ten goede van stichting Diabetes Onderzoek Nederland (DON).

De Charity Challenge maakt al enige jaren deel uit van het KLM Open. Vanwege het succes van deze golfdag wordt de Charity Challenge dit jaar voor het eerst ook georganiseerd in de aanloop naar het Deloitte Ladies Open. Een groot aantal bekende Nederlanders uit de wereld van de sport, showbizz en televisie heeft deelname aan de Charity Challenge van het Deloitte Ladies Open toegezegd.

In de aanloop naar en tijdens het Deloitte Ladies Open wordt geprobeerd een zo hoog mogelijk bedrag in te zamelen voor stichting DON. De opbrengst zal gebruikt worden voor fundamenteel onderzoek naar diabetes.

Lees hier verder op de website van Dichtbij.nl

Social Media
Buienradar