Archief

Stomdronken Tiger Woods struikelt op party in New York

Mocht Lindsey Vonn (28) naar kersverse geliefde Tiger Woods (37) nog niet goed kennen, dan heeft ze op een afterparty in New York weer wat bijgeleerd. Haar topgolfer was zo dronken dat hij struikelde op de trappen van de Boom Boom Room in het Standard Hotel. Een en ander gebeurde na de eerste gezamenlijke rodeloper-ervaring voor het koppel.

De Amerikaanse skiester Lindsey Vonn had het zich ongetwijfeld allemaal wat anders voorgesteld, toen ze samen met haar partner Tiger Woods door Vogue uitgenodigd werd op het Costume Institute Gala in het New Yorkse Metropolitan Museum. In het begin van de avond verliep alles nog vlot. Het koppel flirtte er duchtig op los met elkaar. Ook op de rode loper was er geen vuiltje aan de lucht.
Lees hier verder op de website van HLN.be. 
Social Media
Buienradar