Archief

Zevende Amsterdam Golf Show succesvol van start

Donderdag is voor de zevende keer de Amsterdam Golf Show van start gegaan. Na zes jaar in de Amsterdamse RAI te hebben gebivakkeerd koos de organisatie voor een andere opzet en streek neer op Golfcentrum Amsteldijk in Amstelveen. Tussen de koeien en met uitzicht op de skyline van Amstelveen presenteren de standhouders zich in een tijdelijke expositieruimte. Aanbieders van reizen in Europa alsmede exotische bestemmingen zoals de Dominicaanse Republiek en Zuid-Afrika staan naast exposanten die de laatste trends op het gebied van mode en gadgets laten zien.

In de twee grote golfshops zijn de artikelen tegen vaak aantrekkelijke prijzen mee te nemen. Opvallend veel Nederlandse Golfbanen gaven acte de presence in de hoop op nieuwe leden en het overhalen van greenfee spelers. Rond het golfcentrum konden de bezoekers de laatste golfclubs van alle grote merken uitproberen en anders dan in de RAI waar gebruik moest worden gemaakte van slagkooien kon dat nu onder echte omstandigheden.

Lees hier verder op de website van ForeMagazine en ga hier naar de officiële website van Amsterdam Golf Show.

Social Media
Buienradar