Archief

Organisatie RYDER CUP 2014 bezoekt Amsterdam Golf Show

Golfcentrum Amsteldijk, Europa’s grootste oefencentrum, zal van donderdag 9 mei t/m zondag 12 mei voor het eerst het decor zijn van de 7de editie van de Amsterdam Golf Show. Door het succesvolle evenement in de buitenlucht te organiseren,  kunnen alle beschikbare faciliteiten van Amsteldijk worden benut voor een totale golfbeleving. Tijdens de Amsterdam Golf Show zal al het afval verwerkt worden volgens het Zero Waste principe door afvalverwerker Icova. Dit houdt in dat 88% van het afval gerecycled wordt. Het restant van het afval wordt bewerkt en dient als brandstof. Deze brandstof wordt ingezet bij energiecentrales in Europa. Er blijft dan ook geen restafval over, waarmee een positieve bijdrage aan het milieu geleverd wordt.

Deze manier van afvalverwerking heeft ook de aandacht getrokken van de organisatie van de Ryder Cup 2014. Om met eigen ogen te kunnen zien wat dit kan betekenen voor een organisatie, zal de directie van de Ryder Cup 2014 organisatie ook een bezoek brengen aan de Amsterdam Golf Show om met eigen ogen te kunnen zien wat dit inhoudt.

Ga hier naar de website van Amsterdam Golf Show voor meer informatie.

Social Media
Buienradar