Archief

Wij zien golf als een netwerksport

Golf is geschikt om nieuwe zakelijke contacten op te doen en relaties te versterken, aldus The Company Golf Club. “Vanuit de visie dat golf zakelijk ‘werkt’ en er nieuwe ontwikkelingen nodig zijn om de zakelijke golfer beter te binden aan de golfsport is de The Company Golf Club opgericht”, aldus manager Ferry van Dongen.

De insteek van The Company Golf Club is een golf & businesscommunity te zijn die haar leden volop laat ervaren hoe geschikt de golfsport is om nieuwe zakelijke contacten op te doen en bestaande relaties te versterken.

“Golf is de netwerksport bij uitstek. The Company Golf Club biedt haar leden diverse faciliteiten om de golfsport zo makkelijk mogelijk te beoefenen. Daarnaast organiseert The Company Golf Club golfevents op diverse golfbanen in Nederland, specifiek naar de wensen en behoeften van de zakelijke golfer”, vertelt Van Dongen.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar