Archief

Cheyenne Woods naar Deloitte Ladies Open

De titelverdediger van het Deloitte Ladies Open en Europa’s nummer 1 van afgelopen jaar, Carlota Ciganda, doet dit jaar weer mee. Een andere opvallende naam in het internationale deelnemersveld is Cheyenne Woods, een nicht van Tiger. Het Deloitte Ladies Open wordt gespeeld van 24 tot en met 26 mei op The International bij Amsterdam.

Als amateur won de 22-jarige Cheyenne Woods meer dan dertig toernooien. Het nichtje van Tiger Woods maakte vorig jaar haar debuut als profspeelster op de Ladies European Tour. Ze is 48ste op de Money List. Cheyenne is de dochter van Earl Dennison Woods Jr en dat de oudere halfbroer van Tiger. Earl Woods Sr, de vader van Tiger, was haar opa. Carlota Ciganda komt haar titel verdedigen. De 22-jarige Spaanse was vorig jaar zowel Rookie of the Year als Player of the Year op de Ladies European Tour.

In het Deloitte Ladies Open van 2012 op GC Broekpolder boekte ze haar eerste toernooioverwinning. Als amateur werd ze twee keer Europees kampioen en in 2007 won ze het prestigieuze British Amateur Ladies.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar