Archief

17 mile drive

Nee, deze blog gaat niet over de langste drive ooit geslagen, maar over een stukje asfalt in de Verenigde Staten. Fysiek zit ik dan wel in het pittoreske Hoofddorp (waar ons kantoor gevestigd is), maar met mijn hoofd zit ik duidelijk nog in Amerika. Ruim drie weken reed ik daar in april met twee vrienden door Californië. Een roadtrip, mannen onder elkaar, veel lol, veel drank en geen golf.

Geen golf omdat de mannen waar ik mee was het niet spelen en er ook helemaal niets mee hebben. Geen golf in het land waar een kleine 20.000 (!) golfbanen liggen, en niet de minste. Nu kan ik me prima vermaken zonder te golfen hoor, daar niet van, maar als je keer op keer langs de ene na de andere mooie baan komt, dan begint het toch te kriebelen.

Ik ben niet het type dat per se zijn zin wil krijgen en heb dan ook niet gezeurd dat ik een dagje wilde golfen. Toen ik echter zag dat we onderweg vlak langs Pebble Beach, Cypress Point en Spyglass Hill kwamen, besefte ik dat het tijd was voor een list.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar