Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
10 bezoekers online
1 gasten, 9 bots, 0 leden

Fidel’s zoon Antonio Castro wint internationaal golftoernooi

Antonio Castro Soto del Valle

Antonio Castro Soto del Valle heeft afgelopen weekend het Internationaal Kampioenschap Golf in Varadero gewonnen. Antonio is orthopedisch chirurg en tevens vicevoorzitter van de Internationale Honkbalbond (IBAF) .

Het jaarlijkse toernooi wordt georganiseerd door de ondernemersgroep Palmares SA,met steun van de Cubaanse onderneming Habanos SA, de Britse Esencia en Cubanacán. Dit jaar deden 100 spelers uit 15 landen aan het kampioenschap deel. De inschrijfkosten bedroegen 150 CUC per persoon. De gasten werden ondergebracht in het Hotel Melia Las Américas waar men voor drie nachten en 810 CUC onderdak kreeg.

Lees hier het bericht op de website van informatie Cuba.

Social Media
Buienradar