Archief

Phineas en Ferb Gadget Golf

Phineas en Ferb. Persoonlijk vind ik het alweer een geniale Disney serie. Heb vooral een zwak voor Dr. Heinz Doofenshmirtz, de antagonist in de serie. Hier een stukje uit de Wikipedia:

Doofenshmirtz is als schurk vrij incompetent. Zo zijn z’n plannen vaak erg omslachtig en totaal niet doordacht. Hij gebruikt de meest uiteenlopende gebeurtenissen uit zijn jeugd als excuus om zijn kwade plannen te verklaren. Doofenshmirtz houdt er veel stereotype eigenschappen van superschurken op na. Zo beschouwd hij het bijvoorbeeld als zijn plicht om Perry, nadat hij hem gevangen heeft, altijd zijn hele kwaadaardige plan uit te leggen, ondanks dat hij het Perry zo alleen maar makkelijker maakt hem tegen te houden.

Affijn, een leuke serie -als je er van houdt-, net zoals dit spelletje dus.

Social Media
Buienradar