Archief

Callaway HEX Chrome+

Met de HEX Chrome+ introduceert Callaway zijn ‘snelste’ tourbal tot nu toe, terwijl hij zacht genoeg blijft voor het korte spel. De hoge balsnelheid krijgt de Chrome+ van zijn grote, snelle kern, die maximale afstand genereert voor verschillende swingsnelheden.  De binnen- en buitenmantel die hier omheen zitten, houden de driverspin laag, wat zorgt voor extra lengte van de tee.

De zogenaamde DuraSpin Cover geeft volgens Callaway een zacht gevoel en veel spin (en dus controle) voor het korte spel. Daarnaast is de cover duurzamer geworden. Je krijgt dus de prestaties van een tourbal, maar hij beschadigd minder snel. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe bal is het geluid. Volgens de makers klinkt hij zachter van de wedges en de putter, wat belangrijk is omdat betere spelers geluid associëren met gevoel.

De cover is uitgerust met de van Callaway bekende zeshoekige dimples. De HEX Aerodynamica vermindert de luchtweerstand en creëert en strakke, stabiele balvlucht – ook in de wind.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

 

Social Media
Buienradar