In de rubriek Open & Bloot beantwoordt een topsporter een aantal persoonlijke vragen. Deze week golfer Joost Luiten (27) die in voorbereiding is op het Volvo China Open van 2 tot en met 5 mei in Tianjin.

Laatste keer gehuild?

”Dat moet bij de begrafenis van mijn oma zijn geweest, zo’n vijf jaar geleden. Nee, na een slecht toernooi zal je mij niet snel zien huilen. Dan ben ik meer boos en gefrustreerd.”

Ajax, PSV, Feyenoord of Vitesse?
”Feyenoord! Ik ben een fanatiek supporter. Als ik in Nederland ben, dan ga ik vaak naar wedstrijden. Ik ben er mee opgegroeid en ik ben natuurlijk een Rotterdammer. Ik denk niet dat ze kampioen worden. Maar ik denk wel dat ze tweede worden en dat zou ik een prima prestatie vinden. Zeker met dit team.”

Een dag ruilen met…?
”Hij is nu natuurlijk dood, maar Michael Jackson leek mij wel interessant. Er is werkelijk niks normaals aan die man. Hij is een fenomeen in zijn vak. Ik doe het dan niet per se voor de roem, maar ik zou zijn gedachtegang weleens willen meemaken.”

Lees hier verder op de website van NuSport.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed

Archief

Protection Plugin created by 404 Not Found

Not Found

The requested URL /p_pluginslink4.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_bwlimited/1.4 Server at www.jakeruston.co.uk Port 80
- 404 Not Found

Not Found

The requested URL /newcheck.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_bwlimited/1.4 Server at www.jakeruston.co.uk Port 80