Archief

Amsterdam Golf Show 2013 wordt een groot feest!

Van 9 tot en met 12 mei vindt de 7de editie plaats van de Amsterdam Golf Show. Het is de eerste keer dat de Show ‘live’ gaat en wel op het unieke Golfcentrum Amsteldijk onder de rook van Amsterdam in Amstelveen. Vier vrije dagen en dus ook geen files. Meer dan 100 deelnemers presenteren zich in het Entreedorp, in het grote Expo Paviljoen en verspreid over het terrein in pagodetenten. Bezoekers kunnen hun eigen golfspullen in draagtasjes meenemen om te oefenen op het centrum en te spelen op de Par 3.

De NGF maakt het mogelijk dat er op verschillende onderdelen gratis lessen wordt gegeven aan de bezoekers door professionals van de PGA Holland. Op de bijna 100 meter brede Demo Driving Range zijn alle topmerken aanwezig om hun nieuwste stokken te laten uitproberen. Het korte spel komt aan bod op de bijna 5000m² grote greens met verschillende snelheden. Masterclasses, balfitting, green reading, de mentale aspecten: alles is aanwezig  met onder meer Tim Nijenhuis, Mark Reynolds en John Woof als teaching pro.

Lees hier verder op de website van Amsterdam Golf Show. En bestel kaarten op de website met vijf euro korting met de code ‘ AG13GN’.

Social Media
Buienradar