Archief

Zaanse Golfschool PGA gecertificeerd

De Zaanse Golfschool, het opleidingsinstituut voor beginnende en ervaren golfers op de Zaanse Golf Club, is op 23 april 2013 officieel PGA gecertificeerd.

Frank Kirsten, directeur van de PGA Holland (Professional Golfers Associatie Holland), een sinds 1924 bestaande organisatie, deelde het certificaat uit aan Jacob van Braam (voorzitter van de Stichting Beheer Golfterrein Wijde Wormer) en Bert Huiskes (voorzitter van de Zaanse Golf Club). Ook aanwezig waren baanmanager Rob Wilderom (baanmanager) en de golfprofessionals.

Golfscholen die onder certificering van de PGA lesgeven voldoen aan de kwaliteitseisen die door de PGA Holland aan pro’s worden gesteld. Bovendien hanteren deze scholen volgens de Zaanse ‘een uitgelezen stappenplan dat de beginnende golfer in staat stelt om op redelijk korte termijn gereed is om op de echte baan te kunnen spelen’.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar