Archief

‘SingleGolfers’ in Golf Weekly

In de nieuwe Golf Weekly lees je alles over de organisatie GolfSingles.nl. Golf Weekly gaat ze in samenwerking met SingleGolfers.nl aan golfend Nederland voorstellen: single golfers (m/v) die op zoek zijn naar een golfmaatje om golf mee te spelen en wellicht het leven mee te delen. Jolanda van Uijtert, de initiatiefnemer, vertelt wat SingleGolfers.nl is.

Is het een datingclub voor golfers?
Jolanda van Uijtert: ‘Ja en nee. Leden zijn wel verplicht een profiel in te vullen. Wie zijn ze? Wat voor (golf)partner zoeken ze? Traditionele datingbureaus gaan vervolgens aan matchmaking doen, dat doet SingleGolfers.nl niet. SingleGolfers.nl is een online community. Voor de leden worden golftoernooien georganiseerd en in samenwerking met reisbureau Golftime Travel vakanties naar bijvoorbeeld de Algarve. Tijdens onze golfwedstrijden komen de leden op een ongedwongen manier met elkaar in contact want het gaat in eerste instantie om golf.

”Bij ons ga je gewoon lekker golfen met andere golfers. Golf staat centraal maar er is altijd een kans is dat je een leuk iemand ontmoet met wie je meer wilt. In het “slechtste” geval heb je gewoon een leuke golfdag gehad.’

Lees verder of kijk op www.singlegolfers.nl/ of www.facebook.com/SingleGolfers.nl.

Social Media
Buienradar