Archief

Hartstikkene welkom op het Foppe Open

Op 9 september 2013 wordt het Foppe Open georganiseerd op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Met deze unieke golfdag haalt het Foppe Fonds geld op voor kinderen met een beperking voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Samen met tal van BN’ers uit de sportwereld slaat u samen met uw relaties af voor een bijzonder evenement. Ontspanning, plezier en een onderscheidende manier van netwerken. Want wie wil er nu niet golfen met helden als Ruud van Nistelrooy, Ard Schenk of Gertjan Verbeek en daarmee een goed doel steunen? Het grootste deel van deze opbrengst gaat naar het Foppe Fonds t.b.v. het 100rolstoelenproject.

Lees hier meer over het Foppe Fonds, of het 100rolstoelenproject. Of neem gelijk een kijkje op de site van het Foppe Open en voel je “hartstikkene welkom” (je hoort het Foppe haast zeggen!)

Social Media
Buienradar