Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
1 gasten, 13 bots, 0 leden

Open dag golfbaan Spaarnwoude Velsen-Zuid: ’Je moet met ontspanning slaan’

Pats!”, en weg is de golfbal. Na een paar keer voorzichtig de golfclub voor haar heen en weer te hebben bewogen, is het negenjarige Jayda gelukt om de golfbal een goeie mep te geven. Het balletje ploft zo’n twintig meter verderop neer in het gras. Jayda is samen met haar opa Ted du Pon uit Santpoort-Noord zondagmiddag één van de deelnemers aan de gratis golfclinics.

‘Kom eens gratis kennismaken’, was de uitnodiging van Golfbaan Spaarnwoude. Zo’n vijftig mensen maakten er gebruik van.

Elk uur begint er een golfclinic. Trainers Greg en Wiggert instrueren hun leerlingen de techniek achter slagen als de chip (een korte slag), de pitch (een halflange slag) en de full swing (de lange slag). Wie het golfen goed wil beheersen, moet die slagen zeker in zijn bagage hebben.

Lees hier het bericht op de website van de IJmuider Courant.

Social Media
Buienradar