Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
0 gasten, 16 bots, 0 leden

Luiten mentaal gesterkt

Je weet het natuurlijk nooit zeker. Maar ik denk dat de trainingen van mijn mental coach me het weekend in hebben geholpen”, aldus Joost Luiten, die met +2 nog alle kanten op kan op de Spaanse Open.

Voorheen verloor hij nog wel eens het gevecht tegen zichzelf. Bogeys op zijn dertiende en veertiende hole leken goed voor een enkele reis naar Nederland. Maar op zeventien en achttien toverde Nederlands beste golfer twee birdies uit zijn stokken. „Vroeger ging ik door het lint als ik twee bogeys op rij maakte. Dan was ik de focus volledig kwijt. Nu stond ik natuurlijk ook niet te lachen, maar ik ben geduldig en rustig gebleven. Daardoor bleef ik de focus houden en maakte ik twee belangrijke birdies”, zei de Bleiswijker.

Lees verder.

Social Media
Buienradar