Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Vandaag en morgen Nationale open golfdagen

De Nationale Open Golfdagen zijn de ideale gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met de golfsport. Heeft u nog niet eerder gegolft of wilt u juist weer de baan op? Dan zijn de Nationale Open Golfdagen daar uitermate geschikt voor.

Ook dit jaar organiseren de golfbanen in Nederland weer tal van activiteiten om de bezoekers van de open dagen een leuke golfdag te bezorgen. Een balletje slaan op de Driving Range, Pitchen & Putten of simpelweg uitleg over de golfsport willen krijgen? Dat kan allemaal op de Nationale Open Golfdagen 2013.

Via ‘Deelnemende golfbanen’ vindt u direct de golfbaan bij u in de buurt die meedoet aan de Nationale Open Golfdagen.

Ga hier naar de officiele website van de Open Golfdag.

Social Media
Buienradar