Archief

Gratis tips van pro’s tijdens Deloitte Ladies Open

Tijdens het Deloitte Ladies Open van 24 tot en met 26 mei op The International kunnen bezoekers golfinstructie krijgen van PGA-professionals. En er zijn meer activiteiten rondom het toernooi dat onderdeel is van de Ladies European Tour.

Bezoekers kunnen profiteren van de aanwezigheid van De Golf Academie. Op alle drie de toernooidagen zijn PGA Holland-professionals van De Golf Academie aanwezig om bezoekers gratis te helpen met hun swing, chiptechniek en pitches.

Op een grote green kan de puttingstroke geoefend worden. Voor een kleine bijdrage aan stichting DON kunnen bezoekers van De Golf Academie meedoen aan een Putting Contest. Stichting DON financiert fundamenteel onderzoek naar genezing van diabetes. Elk uur wordt onder de bezoekers die hier een hole-in-one maken een putter van Nike Golf verloot.

In ‘The Village’ bieden merken allerlei producten aan op het gebied van golfequipment en lifestyle. Hier kan ook gegeten en gedronken worden.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar