Archief

Australië apetrots na historische zege Scott

De premier sprak van een historische overwinning, icoon Greg Norman hield het niet droog. Heel golfminnend, en eigenlijk sportminnend Australië begroette maandag de zege van Adam Scott op de prestigieuze Masters op Augusta National als een mijlpaal in de sportgeschiedenis.

Scott vertelde van plan te zijn snel een biertje te gaan drinken met Norman, die hij een inspiratiebron voor een hele generatie Australische golfers noemde. ‘Een telefoontje is niet genoeg voor ons, we zijn heel close.’

‘Golf is een grote sport in mijn land’, vertelde Scott. ‘Door de jaren heen hebben we tal van topgolfers voortgebracht. Dit toernooi was het enige dat we nog nooit hadden gewonnen. Het is geweldig dat het mijn lot is de eerste Australiër te zijn die dit voor elkaar krijgt.’

Lees verder.

Social Media
Buienradar