Archief

Uit de ‘oude’ doos: Bordspel MasterOfGolf met 5 euro korting!

Vandaag begint op Augusta National de Masters, de eerste major van het jaar.  Tijdens de uitzendingen die pas in de avond beginnen op onder andere de BBC en Sport1 zal het niet altijd even spannend zijn. Om dan gezellig bezig te zijn met golfen is het spel Master Of Golf.

MasterOfGolf is het resultaat van jarenlange ontwikkeling. Speel het lange spel (van tee tot green) of het korte spel. Speel met een handicap, met verschillende clubs en houd rekening met alle omstandigheden van de baan. Kies een spelvorm (strokeplay, matchplay, stableford of skins) en speel MasterOfGolf, hét bordspel voor de echte golfer!

SPECIAAL TIJDENS DE MASTERS 5 EURO KORTING OP HET SPEL MET DE ACTIE CODE MASTERS.

Ga hier naar onze persoonlijke recensie van het spel en ga hier naar de website van Master Of Golf.

 

Social Media
Buienradar