Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
3 gasten, 10 bots, 0 leden

New Deals Pin High Golftravel

Pin High Golftravel heeft vrijdag 5 april de aftrap gegeven voor een nieuwe actie: de 1e editie van de Pin High New Deals week! Tijdens deze actie zet Pin High Golftravel ruim een week lang haar nieuwe en exclusieve bestemmingen in de spotlight en ontvangt u bij boeking van een van deze bestemmingen gratis een jaarabonnement Golfers Magazine!

De Pin High New Deals is een nieuwe actie en staat volledig in het teken van de lente. Er zijn dit jaar vele nieuwe, mooie bestemmingen met verrassend leuke introductieaanbiedingen. Naast nieuwe arrangementen in reeds ontdekte golflanden als Duitsland, Frankrijk en Nederland zijn bestemmingen als Griekenland en de regio Porto in Portugal helemaal nieuw in het assortiment.

Voor een overzicht van alle ‘New Deals’ en om te boeken, klik hier.

Social Media
Buienradar