Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
0 gasten, 15 bots, 0 leden

Bubba Watson en zijn hovercraft

Oakley (brillen en apparaten maker) heeft op 2 april een filmpje op YouTube gezet met de titel “Bubba’s Hover”. Daarin zien we de Masters winnaar van 2012 op en over een golfbaan heen gaan in een hovercraft. Watson over zijn ‘gepimpte’ golfcart:  “Het brengt je overal waar je wilt, door bunkers, over water, het bos in en uit”.

Ik verwachte een grapje rond 1 April, maar de video lijkt echt genoeg. Tenminste, je ziet echt Bubba Watson over de waterhazard heen zweven. Maar dat de hovercraft het resultaat is van zijn idee om “een aantal beperkingen van de huidige golfcarts te verbeteren”? Nee. Het filmpje is het resultaat van Oakley’s idee om een zogenaamde ‘viral’ video te maken om een van de atleten die ze sponsoren te promoten. Oakley wilde dat het filmpje gedeeld werd en.. het is goed gelukt. Meer dan drie miljoen keer bekeken en de teller staat nog niet stil.

Lees verder.

Social Media
Buienradar