Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Golf XXL levert 100.000 euro op

Golf XXL heeft zaterdag een bedrag van 100.000 euro opgeleverd voor de stichting Spieren voor Spieren. Dat is een evenaring van het bedrag van vorig jaar, maar onder aanmerkelijk slechtere omstandigheden.

Vooraf waren weliswaar ambitieuzere doelen gesteld, maar de organisatie werd allerminst geholpen door de verlengde winter. Zaterdag voor de eerste keer dit jaar dubbele cijfers celcius, tegen 23 graden vorig jaar. Er kwamen dan ook minder mensen dan verwacht. ,,Maar de opbrengst is er mede dankzij de sponsors niet minder om”, keek manager Suzanne Rozema van BurgGolf terug op de dag. De opbrengst van de sponsordag op alle acht banen van BurgGolf in Nederland wordt gebruikt voor de ontwikkeling van een speciaal zuurstofmasker voor kinderen.

Lees hier het bericht op de website van het Noordhollands Dagblad.

Social Media
Buienradar