Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
0 gasten, 18 bots, 0 leden

Luiten valt buiten top 10

Joost Luiten heeft zijn positie in de top 10 van de Trophée Hassan II in Marokko zondag in de slotronde niet kunnen vasthouden. De Nederlandse prof zakte door een matige score van 73 slagen (1 boven par) naar de 15e plaats in de eindstand.

‘De laatste ronde was in zijn geheel echt matig’, meldde Luiten op zijn website over zijn ronde met 3 bogeys en slechts 2 birdies. ‘Op de par 5-en heb ik geen enkele birdie gescoord. Moet natuurlijk wel! Heel matig en gewoon niet goed genoeg gespeeld in het weekend’, aldus Luiten, die 18.000 euro incasseerde.

Maarten Lafeber duikelde verder naar beneden. De routinier eindigde door een zwakke score van 77 (+5) op de 63e plaats.

Lees verder.

Social Media
Buienradar