Archief

Voortaan ook vierballen op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Met ingang van maandag 1 april 2013 zijn vierballen toegestaan op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Op de prachtige 27-holes golfbaan in het hart van de Veluwe, kunnen zowel leden als greenfeespelers vanaf de start van het nieuwe golfseizoen met vier personen in een flight.

Harro Hendrikx, Directeur Golfbaan Het Rijk van Nunspeet: “Jarenlang kon men bij ons met maximaal drie personen in een flight. Met het toestaan van vierballen maken wij golfen op Het Rijk van Nunspeet nog aantrekkelijker voor de recreatieve golfer. Met zijn vieren spelen is immers veel gezelliger dan twee aan twee. Uiteraard houden wij wel vast aan het beleid van Het Rijk en vullen wij flights niet aan met onbekende spelers. Als je met twee of drie personen in een flight wilt, mag dat nog steeds.”

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is klaar voor het nieuwe golfseizoen Het Rijk Golfbanen hecht veel waarde aan de constante kwaliteit van haar golfbanen. Vanuit deze gedachte zijn op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet tijdens de afgelopen winterperiode tees en bunkers gerenoveerd. Hiernaast zijn onder het toeziend oog van golfbaanarchitect Alan Rijks, die in 1987 nauw betrokken was bij de aanleg van de baan, een aantal fairways verbreed. De golfbaan van Het Rijk van Nunspeet is na deze kwaliteitsimpuls weer helemaal klaar voor de start van het golfseizoen.

Lees hier verder op de website van Golfnet.nl

Social Media
Buienradar