Archief

Google beloont Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf is een snelgroeiend franchiseconcept in Nederland. Met 24 golfbanen, blijft de groei van het concept in Nederland zeker niet onopgemerkt. Echter het succes van het concept is nu ook opgemerkt door één van de grootste bedrijven in de wereld: Google!

Een enorme eer
Aangezien de meeste reserveringen om te spelen op één van de 24 Pitch&Putt Golfbanen via de website www.pitch-putt.nl gaan,  zijn de online bezoekersaantallen van deze site de laatste jaren enorm gegroeid. De franchisegever, Pitch&Putt Support uit Drenthe, is namens het Amerikaanse bedrijf, benaderd door Google Nederland. “Een enorme eer”, aldus Erik Jorritsma, directeur en grondlegger van Pitch&Putt Golf in Nederland. “Wie verwacht nou zoiets? Ons is gevraagd of we dit jaar een belangrijk evenement organiseren. Dat is in ieder geval het Pitch&Putt Golf Dutch Open later dit jaar in Orvelte. Het is een internationaal toernooi waarbij alle topspelers uit de Pitch&Putt Golfwereld bij aanwezig zijn. Een ander hoogtepunt dat we genoemd hebben is ons 15 jarige bestaan in 2013. Juist dit jubileum vindt Google een prachtige aanleiding om ons eens flink in het zonnetje te zetten.”

Google past logo aan
Het 15 jarige bestaan van het concept in Nederland is dan ook aanleiding geweest om Google te doen besluiten om vanaf komende week -de gehele week- het bekende logo van de zoekmachine aan te passen in het teken van het 15 jarige jubileum van Pitch&Putt Golf.

Ga hier naar de website van Pitch & Putt voor meer informatie.

Social Media
Buienradar