Archief

Kikkor Golf

Kikkor Golf is opgericht door de 25-jarige golfprofessional James Lepp. In 2008 bedacht hij met een aantal vrienden een nieuw concept voor golfschoenen. In april 2010 werd het merk Kikkor officieel gelanceerd.

Kikkor is een alternatief merk als het gaat om golfschoenen. Kikkor richt zich op de golfers die hippe, moderne golfschoenen zoeken. Deze golfschoenen zijn gemaakt met comfort en stijl als belangrijke ingredi├źnten, zonder andere belangrijke kenmerken uit het oog te verliezen, zoals grip, stabiliteit, waterbestendigheid en duurzaamheid. De diverse modellen hebben ook diverse zolen. Zo zijn er Kikkor golfschoenen met spikes, met “embedded spikes” en met noppen (spikeless).

Golfgear.nl is officieel dealer van Kikkor golfschoenen. Indien gewenst, kunt u in hun showroom komen passen of bekijk hier het assortiment online.

Social Media
Buienradar