Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

Maatje groter Curvy girls golf

Fashionable golfkleding voor dames met grotere maten; daarvan konden vrouwen tot voor kort alleen maar dromen. Hellen Havenaar heeft al 14 jaar haar kleding­ winkel Hellen Collection in Zeewolde, maar dit voorjaar duikt ze met de Curvy Girl Golf­collectie in dit gat in de markt. “Veel vrouwen golfen in mannenkleding.”

Klanten vertelden dat er nauwe- lijks golfkleding te koop is voor vrouwen met een maatje meer. Veel dames golfen dan ook in mannenkleding; de heren collecties hebben wél grote maten, maar de kleuren zijn saai en de pasvormen ongeschikt. Zo kwam ik op het idee voor de Curvy Girl Golf-collectie. Vrouwen vinden het een verademing om eindelijk

te kunnen golfen in moderne, vlotte en fleurige kleding die zó modieus en representatief is dat dames de stukken ook gemak- kelijk buiten de baan kunnen dragen.”

Ga hier naar de website van Curvy Girl voor meer informatie en de webshop.

Social Media
Buienradar