Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
6 gasten, 12 bots, 0 leden

Recordpoging Grootste Golfwedstrijd ter Wereld

Op zaterdag 6 april 2013 organiseert Sporters in Actie in samenwerking met BurgGolf voor de tweede keer het grootste ééndaagse Golftoernooi ter Wereld. Het huidige record is sinds 23 Maart 2012 in handen van Golfbaan Spaarnwoude. Om dit record te verbreken willen de organisatoren minstens 3.000 spelers mobiliseren. Golfers en niet-golfers van alle leeftijden kunnen zich inschrijven voor dit unieke 9-holes evenement. Tevens hebben een aantal bekende Nederlanders toegezegd te komen, zoals Annemarie Jorritsma, Louis van Gaal, Victor Reinier, Winston Post, Sebastiaan Labrie en nog vele anderen. De opbrengst van het evenement komt volledig ten goede aan de Stichting Spieren voor Spieren.

Voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden/deelname zie www.sportersinactie.nl

Social Media
Buienradar