Archief

Op 31 maart sluit de inschrijving voor de DuoGolf competitie

NOG MAAR 30 PLAATSTEN BESCHIKBAAR!

De teller van het aantal inschrijvingen voor 2013 staat inmiddels op 210! Van de 240 beschikbare plaatsen zijn er op dit moment dus nog maar ca. 30 beschikbaar Alleen in de regio’s NOORD & MIDDEN is nog voldoende plaats, de overige 4 Regio’s zitten vol of bijna vol.

De leukste competitie van Nederland groeit in 2013 door! 

Met resp. 60 deelnemers in 2010, 132 in 2011 en 200 in 2012 groeit Duogolf in 2013 door naar 240 deelnemers! Deze toename komt door het succes van de formule en de reacties van de deelnemers in voorgaande jaren. 

Duogolf is een niet-commerciële organisatie en werkt met vrijwilligers en sponsoren. Een perfect vervolg op de zo populaire NGF-competitie, maar dan in de zomer. Er wordt gespeeld op kwalitatief goede banen in de grensstreek van Duitsland en Nederland, meestal onder betere baancondities dan in het vroege voorjaar!

Duogolf is een heel geschikte competitie voor golfers die graag wedstrijden spelen op andere banen. De kosten per wedstrijddag zijn bij Duogolf lager dan het standaard greenfeetarief dat iemand moet betalen als hij ‘gewoon’ komt spelen.

Ga hier naar de website van DuoGolf voor meer informatie.

Social Media
Buienradar