Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
2 gasten, 11 bots, 0 leden

Bossche golfers zetten zich in voor kinderen met een spierziekte

Zaterdag 6 april is BurgGolf Haverleij Den Bosch toneel van een wereldrecordpoging: het Grootste Golftoernooi XXL. Vanaf 8 golfbanen verspreid door Nederland wordt gespeeld voor kinderen met een spierziekte. De bedoeling is om de baan in Den Bosch met 600 man vol te krijgen.

Alle golfers en golfliefhebbers kunnen zich inschrijven voor deze bijzondere 9-holes wedstrijd.

Golfen met BN’ers en DJ Jerik 
In de middag zullen er diverse sponsorflights van start gaan onder leiding van bekende Nederlanders. Inmiddels heeft de organisatie toezeggingen ontvangen van onder andere Ferry Maat, Willy van de Kerkhof, Peter Koelwijn, Danny Hoekman, Hans van Hemert en Violet Falkenburg. Speciaal voor deze dag komt DJ Jerik het toernooi in de middag muzikaal ondersteunen.

Lees hier verder op de website van Dichtbij.

Social Media
Buienradar