Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Noodweer hindert Woods

In zijn kansrijke missie om na ruim 2 jaar weer de nummer 1 van de golfwereld te worden, ondervindt Tiger Woods zondag grote hinder van storm en regen. Op de slotdag van de Arnold Palmer Invitational in Florida is op de vierde en laatste dag een flink noodweer losgebarsten. Woods had net zijn tweede hole met een birdie afgerond. Daardoor liep zijn voorsprong op zijn naaste belagers op tot 3 slagen.

Bij zijn achtste triomf op Bay Hill in Orlando verdringt Woods de huidige kopman Rory McIlroy uit Noord-Ierland van de eerste plaats in het mondiale klassement. Het is nog onduidelijk of en hoe het toernooi zal worden voortgezet. Door de extreme omstandigheden is de stroom in het clubhuis en in het perscentrum uitgevallen.

Social Media
Buienradar