Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
0 gasten, 19 bots, 0 leden

Straatgolf in Amersfoort

Straatgolf of streetgolf: Teambuilding tijdens een actief maar relaxed uitje!

De belangrijkste ingrediënten voor een geslaagd uitje zijn nog altijd teambuilding, actie, beetje relaxen, lekker lachen en toch ook dat stukje sensatie. Straatgolf heeft al deze elementen in zich. Het is één van de snelst groeiende activiteiten in Nederland. Straat golf of streetgolf is het gevolg van 2 soorten golf: urbangolf en straatgolf! In Nederland ontdekken steeds meer mensen straatgolf. Het urbangolf gebruikt originele golfclubs en de daarbij horende golftechniek met een lichter balletje. Straat golf is de zeer populaire variant waar met een klompen golfclub een grotere foambal door de stad je wordt geslagen.

Beide sporten zijn leuk en worden steeds meer beoefend. Er waren echter een paar kleine onvolkomenheden: Bij urbangolf zal men zich eerst de techniek van het traditionele golf eigen moeten maken en zodoende kost dat een hoop ballen. Het straatgolf is door iedereen uitvoerbaar en kan altijd en overal! Deze varianten golf zijn geëvolueerd tot de sport straatgolf of streetgolf! Op straat wordt met een speciale club en zachte (foam) grote golfbal gespeeld. Je golft langs kerken, over pleinen en door de winkelstraten. De ondergrond is altijd bespeelbaar en de gemeente heeft de baan gratis verlicht. Holes zijn alledaagse attributen uit het bekende Nederlandse straatbeeld.

Lees hier verder op de website van TBEvents.

 

Social Media
Buienradar