Archief

Graag naar de golfbaan maar aanhoudende winter speelt parten

Een goedendag,

Dames en heren, niemand van ons kan het ontgaan: het is winter!

Hoewel het koude weer an sich mooie plaatjes kan opleveren levert het voor menigeen ook de nodige problemen op: zowel voor uiteenlopende zaken en afspraken als ter plezier ende vermaecksmokey2.gif In de Jopenkerk deed het onderwerp over het weer al de ronde. Hoewel dit soort weer menigeen parten speelt klagen ons soort mensen niet of nauwelijks. Bovendien hebben wij allerlei bezigheden en activiteiten, waarbij we over het algemeen maar weinig last ondervinden van het érg frisse weer voor deze tijd van het jaar. ~:)

Een bezoek aan het restaurant, een vereniging, café of theater geschiedt verder onder aangename temperaturen, zoals gebruikelijk, en in passende ambiance zoals het ons soort mensen betaamt. :Y) Het weer speelt voor ons hooguit een – kleine – rol als wij in en uit de auto stappen, of een kort stukje moeten lopen. Het moet mij van het hart dat de huidige kou één probleem oplevert. We houden van golfen, en doen dat ’s zomers in Zandvoort of Bloemendaal. We hadden gehoopt in deze tijd van het jaar wat vaker de golfbaan op te kunnen gaan, en wel onder aangenamere temperaturen. smokey2.gif

Bovendien zouden óók zij nu barsten van de kou op de golfbaan. :|W

Lees hier het bericht op de website van Fok.nl

Social Media
Buienradar