Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
21 bezoekers online
1 gasten, 20 bots, 0 leden

Onweer ligt dwars in Maleisië

Het golftoernooi van de Europese Tour in Kuala Lumpur had vrijdag opnieuw veel last van onweer. Alleen de vroege starters konden aanvankelijk hun tweede ronde volledig afmaken. Na een langdurig oponthoud konden de meeste spelers nog wel terug de baan op, maar velen slaagden er wegens invallende duisternis toch niet in om hun tweede omloop te voltooien. Dat zal dan zaterdagochtend moeten gebeuren.

Joost Luiten, die donderdag in 69 slagen (-3) rondging, speelde vrijdag slechts twee holes. Hij bleef op -3 staan. Robert-Jan Derksen kon zijn tweede ronde afmaken met een score van 70. Hij had eerder op vrijdag zijn eerste ronde voltooid met een score van 72. Hij staat op -2, vooralsnog goed voor de 37e plaats.

Maarten Lafeber mag zichzelf uitgeschakeld beschouwen voor het afsluitende weekeinde. Met rondjes van 73 en 76 slagen belandde hij op het totaal van 149 (+5).

Lees verder.

Social Media
Buienradar