Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

Weblog Luiten: Relativeren

Na een weekje vakantie in Zuid-Afrika met mijn familie en vriendin, ben ik de afgelopen dagen weer met golfen bezig geweest. Vanaf vandaag speel ik in het Tshwane Open, om mijn seizoen te vervolgen. De ontsteking aan mijn schouderpees is steeds minder. Eigenlijk voel ik er niets meer van op dit moment. Dus ik kan vrijuit spelen.

In de aanloop naar dit toernooi heb ik met nog wat andere golfers een clinic gegeven aan honderd kinderen hier in de buurt. Ze wonen hier in de townships en die omstandigheden zijn niet best. Aan een aantal spelers is gevraagd om met deze kinderen aan de slag te gaan. Natuurlijk heb ik net als de rest meteen ja gezegd..

Lees verder.

Social Media
Buienradar