Archief

Amsterdam Golf Show gaat “Live” in 2013

Na 6 succesvolle edities in de Amsterdam RAI verhuist het evenement naar het grootste oefencentrum van Europa ,het onlangs geopende Golfcentrum Amsteldijk  gelegen in het landelijke gebied van de gemeente  Amstelveen. 

 Arthur Beerendonk van organisator Holland Golf Events: “We kijken met trots en plezier terug op de afgelopen 6 jaren en de prettige samenwerking met de Amsterdam RAI maar het is tijd voor iets nieuws. Na inventarisatie bij zowel exposanten als consumenten blijkt dat men de locatie als een goed alternatief ervaren heeft , zeker voor die periode van het jaar, maar dat men de echte golfbeleving wel miste. Daarom hebben we besloten in 2013 naar een locatie te gaan waar we alle faciliteiten ter beschikking hebben op golfgebied die je maar kunt wensen. Vol enthousiasme gaan we ons richten op het organiseren van de editie 2013 die iets later in het jaar zal plaats hebben dan gebruikelijk”.

Lees hier verder op de website van Amsterdam Golf Show.

Social Media
Buienradar