Archief

Nederlandse golftoernooien schenken exclusief Mouton Cadet

Mouton Cadet breidt zijn betrokkenheid bij de golfsport verder uit door Official Supplier te worden van het Deloitte Ladies Open en het KLM Open. Mouton Cadet is sinds vorig jaar Official Supplier van de European Tour.

Het familiebedrijf Baron Philippe de Rothschild SA produceert Mouton Cadet al sinds 1930. Mouton Cadet is sindsdien de wereldwijde referentie voor Bordeaux Appellation d’Origine Contrôlée wijnen. Mouton Cadet was vanaf het begin een succes in Frankrijk en werd in de jaren tachtig de best verkochte Bordeaux ter wereld. Dat succes duurt voort tot op de dag van vandaag. Mouton Cadet kent een jaarlijkse verkoop van 12 miljoen flessen, waarvan tachtig procent wordt geëxporteerd naar 150 landen wereldwijd.

Mouton Cadet is nauw verbonden aan vooraanstaande evenementen in de wereld van sport, mode en film. Zo is het merk sinds 1992 Official Supplier van het Cannes International Film Festival en sinds juni 2012 Official Supplier van de Europese Tour. Ook wordt Mouton Cadet geschonken bij het BMW PGA Championship, het Irish Open, het Scottish Open, het Senior Open Championship en het DP World Tour Championship in Dubai.
De komende drie jaar zal ’s werelds meest vooraanstaande Bordeaux AOC-wijn op het Deloitte Ladies Open en het KLM Open de exclusief beschikbare wijn zijn.

Lees hier verder op de website van de KLM Open of op de website van het Deloitte Ladies Open.

Social Media
Buienradar