Archief

Golfschoen is hardloopschoen

Een golfschoen is allang niet meer zwaar of pijnlijk om ´in te lopen´. De Sensei schoen gaat weer een stapje verder door gepositioneerd te worden als een hybride golf- hardloopschoen. Rob Rigg, mede oprichter van TRUE Links voegde de daad bij het woord en liep een volledige marathon in de schoenen en dat ook nog onder de vier uur.

“Het doel van deze schoen is om hem zo natuurlijk mogelijk te laten voelen tijdens de golfswing” aldus Rigg. De schoenen zijn zogenaamde ‘natural running’ schoenen wat inhoud dat de zool geen hoogteverschil heeft tussen hak en voorvoet en dun is, de schoen heeft een flexibele leest, veel ruimte voor de tenen en … weinig gewicht. Ook komt er (vanaf morgen) een waterdichte (leren) versie van de schoen: de Proto.

Meer informatie via de website van TRUE Linkswear.

Social Media
Buienradar