Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
1 gasten, 15 bots, 0 leden

Optishot golfsimulator

Wist je dat je voor de prijs van een driver (nou ja, niet van de goedkoopste driver..) de eigenaar van een heuse golfsimulator kunt worden? Optishot verkoopt nu een infrarood simulator die je op je computer aan kunt sluiten van om banen als Torrey Pines en Bethpage Black in de woonkamer te genieten. De infrarood technologie meet swing richting en snelheid en zet die om in een verbazingwekkend realistiche balvlucht simulatie. Mocht je nog meer willen spenderen dan kun je uitbreiden met een net, HD projector en zelfs een impact scherm kopen. Maar.. het hoef niet zodat er een goede optie bestaat voor mensen die virtueel willen golfen maar niet de hoofdprijs willen betalen.

Meer informatie via de website van Optishot.

Social Media
Buienradar