Archief

SkyPro analyse app

Al jaren kan SkyCaddie je precies vertellen hoever je van de green af bent, maar binnenkort kun je ook van alles komen te weten over je golfswing. SkyPro zal officieel eind maart op de markt komen en het is een gadget voor het registreren van bewegingen. Voor het registreren moet je een dingetje aan je golfclub vastmaken (net onder de grip) en dat stuurt dan informatie naar een iOs of Andriod app.

Het weegt 23 gram en verstuurt tot 3000 metingen per seconde over zaken als clubhead snelheid, hand snelheid, swing tempo, hoek tijdens impact, backswing lengte en nou ja, nog een paar van die dingen. Zit geen aan of uit knop op omdat de beweging zelf alles activeert. Lijkt me een leuke tool, dus nu afwachten tot het uitkomt en of iemand het in Nederland gaat importeren!

Social Media
Buienradar