Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
20 bezoekers online
0 gasten, 20 bots, 0 leden

Rupsje nooitgenoeg

Hoewel Phil Mickelson al snel excuses maakte zal zijn klaagzang over de enorme belastingbedragen hem nog wel even achtervolgen.

Enkele uren voordat Barack Obama ingezworen zou worden voor een tweede ambtstermijn liet Mickelson zijn hart spreken over de in zijn ogen extreme belastingtarieven die hij voor zijn kiezen kreeg. ‘Als je alles bij elkaar optelt betaal ik wel 62, 63 procent belasting’, mopperde de man die alleen al aan prijzengeld zo’n 75 miljoen dollar bij elkaar sloeg in zijn carrière. Hij kondigde drastische veranderingen aan, waarbij gespeculeerd werd over verhuizen naar een andere staat of zelfs stoppen met golf, en zei er enkele dagen later op terug te willen komen.

Maar in plaats van de aangekondigde extra uitleg volgde er midweeks een officiële verklaring waarin hij niet zozeer op zijn woorden terugkwam, alswel zijn excuses aanbood voor het feit dat hij ze in het openbaar had gemaakt. ‘Financiën en belastingen zijn privézaken en ik had mijn opinie niet openbaar moeten maken. Ik bied mijn excuses aan aan hen die ik gekwetst en beledigd heb. Net als veel andere Amerikanen probeer ik de nieuwe belastingwetten te begrijpen’, probeerde hij wat van de imagoschade goed te maken.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

 

Social Media
Buienradar