Archief

Vrijwilligers gezocht voor Ryder Cup 2014

U kunt zich de komende weken opgeven voor een mooie ‘job’ op Gleneagles.

In de nazomer van 2014 verdedigt Europa op de baan van het Schotse Gleneagles de Ryder Cup. Zo’n 250.000 toeschouwers uit bijna alle delen van de wereld zullen naar de baan bij de plaats Perth afreizen om de match der matches te volgen.

Naast de professionele staf van de Europese Tour en de Britse PGA zullen er naar schatting achttienhonderd vrijwilligers nodig zijn om alles in goede banen te leiden.

Ook u kunt zich vanaf nu tot 14 april van dit jaar opgeven voor wat ongetwijfeld een geweldige ervaring zal zijn.

Edward Kitson is de Match Director voor de Ryder Cup 2014: ‘De Ryder Cup is een uniek evenement dat voor veel passie bij spelers en toeschouwers zorgt, op een manier die je bij geen enkele andere sport tegenkomt. Dit maakt het vrijwilligerswerk tijdens de Ryder Cup zo heel bijzonder. Het is een kans om deel uit te maken van iets historisch en om de wereld in Schotland te verwelkomen.’

Ga hier naar de website van Golf.nl voor meer informatie.

Social Media
Buienradar